· 

Samenzijn

Met deze Corona-tijden hebben we plots meer tijd om te doen wat we altijd moeten doen, dat voelen we allemaal ondertussen wel.  Tenzij je natuurlijk in de zorg werkt, dan zit je met heel andere doelen en levensbeschouwingen.. helaas.

Bij ons thuis zijn we redelijk gesettled in deze langzame manier van leven.  Fietsen, koken, doen, en regelmatig een bezoekje brengen aan onze mini-zoo in het dorp.  Bijna elke avond gaan we kijken naar de zwaan die op zijn eitjes ligt op een reusachtig nest, of een lief koppeltje wallaby's. Veel communiceren met de grote dochters en ook huiswerk maken met Emiline.  Dat meisje is blij want ze heeft eens een papa en mama met tijd! Ondertussen werken we wel, maar op een laag pitje. We lijken ons wel physiek ook trager voort te bewegen lijkt me zelfs. Voor mij is dit ook een tijd ook om mijn website eens te actualiseren ... mooie foto's erop, en nu met een watermerk .. mijn feetje van altijd, als silhouetje, wakend over ons allemaal en in bijzonder op zij die nu echt wel een goede fee kunnen gebruiken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven