Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Sinds 2000 maak ik schilderijen voor de kleintjes. 

Feetjes, sprookjes en een vleugje poëzie dwarrelen door de kaartjes, de boekjes en de schilderijen.  Ik ben begonnen met schilderen voor mijn twee oudste dochters, Aurane en Juline (= Aureline!) .  In juni 2013 kwam er een derde dochtertje bij, Emiline.  100% liefde, geluk en inspiratie voor nog meer schilderijtjes!  

Het begon met schilderijen voor de kinderkamer, maar nu schilder ik op maat, voor groot en klein, maar met veel passie. Voornamelijk geboortekaarten en communiekaarten of doopillustraties.

Daarnaast geef ik ook - iets helemaal anders - taaltrainingen in bedrijven Frans en Nederlands.  Met deze cursussen leren de cursisten vlot praten, technisch vocabularium en wordt de grammatica opgefrist.  Tegenwoordig nemen de lessen wel de overhand, maar ik blijf illustreren voor wie mijn stijl mooi vindt .. en me vindt tussen het grote aanbod! :-) 

Ik kijk met enorm veel plezier naar al die intense jaren vol kinderatelierfeestjes, knutselstages (een hele week in de living) en heel veel geboortekaartjes, huwelijkskaartjes en feestschilderijtjes. 

Vandaag concentreer ik me meer op geboorte en communie, en andere dingen, zoals fietsen, mijn dochters en genieten van Haspengouw en Antwerpen met mijn man Peter.

Heerlijk ook als ik een woordje ontvang van jullie na jullie bestelling. Over de jaren heen kreeg ik veel lieve mails waar ik heel dankbaar voor ben!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

GEBOORTEKAARTJES - COMMUNIEKAARTJES - SPROOKJESBOEKEN - ILLUSTRATIES

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar ben ook regelmatig in ANTWERPEN