Wie is Aureline?

In 2000 ben ik weer aan de slag gegaan met verf en borstels. Eerst voor Aurane en Juline, mijn dochters, en daarna voor iedereen die mijn werk mooi vindt. Vandaag maak ik veel geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, feestschilderijtjes of doopsuikerpresentaties.

Ook illustreer ik boeken of maak ik muurschilderingen, gepersonaliseerde geschenken. Ik bedenk graag andere ideetjes zodat mijn werk elke dag een boeiende uitdaging blijft.  

In de zomer van 2013 is ons Emiline geboren.  48 cm en 2.6 kg boordevol geluk en heerlijk veel inspiratie voor nog meer nieuwe hebbedingen.

Bedankt lieve klanten voor de leuke reacties die ik krijg, daar doe ik het voor!  

 

Het atelier ...

Eerst was het een droom met een naam : L'Atelier d'Aureline

In 2005 werd het realiteit, en werkte ik full time als zelfstandige ... op een bureautje in de living.  Honderden schilderijtjes voor geboortekaartjes of andere kaartjes heb ik er geschilderd, en zelfs hele vakantiestages een hele week lang in mijn appartement.  Het lukte wel, maar een echt atelier had ik niet.

In 2018 komt deze droom uit ... een ECHT atelier in Mettekoven.  

 

De franse taal ...

Sinds 2017 ben ik ook taalcoach frans voor het taalbureau TINC, en help ik mensen uit bedrijven om vlot frans te praten.  Een fijne aanvulling en evenwicht tussen de bedrijfswereld en mijn creatief wereldje.

   

Een vraagje, een bestelling, ... u mag me mailen of bellen voor meer info.

We zijn verhuisd naar Mettekoven, bij Sint-Truiden, maar ik kom regelmatig naar Antwerpen stad, om mijn dochters en familie te zien. Eventueel kan er dan afgesproken worden in het centrum.

Mijn contactgegevens :

Marianne Breugelmans

 

Bergstraat 19 - 3870 Mettekoven

marianne@aureline.be

0474 415 670

 

Op www.sweetbyaureline.be vindt u alle prijzen en info over drukwerk, workshops, feestjes of geschenken en schilderijtjes.

Contact en praktische info

Alles vindt u terug op de webshop : prijzen, voorbeelden, info.

Een speciale vraag, een prijsvraag?  Bel of mail me even, wanneer u wil.

Bespreking geboortekaartje, huwelijkskaart, logo of iets anders : heel welkom in mijn atelier!

Het werk kan geleverd of afgehaald worden na onderling overleg.

Betalen bij voorkeur per overschrijving.  Er wordt meestal een voorschot van 40 % gevraagd.

Ook vragen, suggesties en reacties zijn MEER dan welkom!

Bestellingen voor Nederland bvb of elders op de wereld worden getraceerd geleverd. U kan het werk ook na afspraak komen afhalen. 

 

Levering

Meestal is de maaktijd 2 à 3 weken, afhankelijk van de deadlines. Bij grote bestellingen kan het langer duren maar er wordt steeds een redelijke tijdslimiet afgesproken.  Indien het schilderij voor een bepaalde datum af moet zijn, wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden. Het schilderij kan na overleg afgehaald worden of verstuurd worden binnen Europa of verder indien nodig.

Aureline doet echt haar best om haar klanten zo snel mogelijk te helpen en de schilderijen op tijd klaar te krijgen.  Babietjes die geboren worden krijgen voorrang maar ook deadlines zoals feestjes of andere deadlines zoals nieuwjaarsbrieven of boeken die op tijd klaar moeten zijn.  

Aureline schildert nog steeds op haar eentje, met heel veel liefde maar heel veel tijdsgebrek.  Dit eist soms veel engelengeduld van de klanten maar ik hoop dat ik ze elke keer beloon met een mooi schilderijtje!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, maar kom regelmatig naar Antwerpen,

bij mijn dochters kunnen eventueel dus ook bestellingen afgeleverd worden.