Communiekaartjes op maat

Aureline maakt ook communiekaartjes op maat!  

Altijd volgens hetzelfde principe : eerst een illustratie op papier, dan de lay-out met eventueel leuke extra's en dan de gedrukte kaartjes. Handgeschilderd met waterverf.

De illustratie krijgt u mee.

Vraag het communiealbum voor inspiratie.

Tip: laat een uitnodiging maken mét schilderijtje, maar het communieprentje mét foto en illustratie (op recto/verso), gebaseerd op dezelfde lay-out van de uitnodiging! Vraag hier het digitale communiealbum aan.  Ook leuke bedankjes en accessoires zijn mogelijk!  Ik ontwerp het accessoire, en dit wordt gedrukt samen met de  kaartjes.

 

 

 

Kaart op maat = illustratie, lay-out, inkadering

Aureline maakt ook communiekaartjes of andere kaartjes op maat!  Altijd volgens hetzelfde principe : eerst de illustratie op papier, dan de lay-out met eventueel leuke extra's en dan de gedrukte kaartjes. Vraag het communiealbum voor inspiratie.

De prijzen voor het drukwerk geef ik u graag mee op aanvraag zodra u de aantallen weet maar denk aan ongeveer 18 euro voor 20 R/V A6 kaartjes op dik gekorreld papier.

€ 200,00

  • Levertijd: 5-8 dagen

Ontwerp accessoires

U betaalt bij mij enkel het ontwerp van de accessoires zoals labels, stickers, menukaartjes, ...

Het puur drukwerk wordt dan apart gefactureerd via mijn drukker, mét een Aureline-korting.  Ik plaats de bestelling voor u en u betaalt de factuur van de drukker.  

Voorbeeld prijs label : Voor 50 labels van 4x4 cm betaalt u 11 euro drukkosten.

€ 15,00

  • Levertijd: 5-8 dagen

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

GEBOORTEKAARTJES - COMMUNIEKAARTJES - SPROOKJESBOEKEN - ILLUSTRATIES

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar ben ook regelmatig in ANTWERPEN