Agenda

Het einde van de verbouwing is in zicht! Jullie zijn van harte welkom, op afspraak of gewoon tijdens een wandeling .. als ik aan het werk ben.

Workshop schilderij maken

 

Zondag, 8 april, 10u - 13u

Een schilderij maken in landelijke stijl voor in de keuken.  Wat gaan we schilderen?  Bloesemtakken met een vogeltje, een heerlijk ogend gebakje of sappige kersen of appelen op een linnen doek, leuke kopjes en theepotten in de kleuren van uw keuken, ...  De schilderijtjes zullen 20x20 cm zijn of 30x30.  Andere maten ook mogelijk na overleg.  Bij inschrijving bespreken we alvast wat u graag zou willen, dan zorg ik voor de juiste doeken.  Aureline helpt waar nodig, zodat u gegarandeerd met een echt mooi schilderij naar huis gaat!  Ook voor beginners! We maken samen het schilderij : ik teken, u schildert, ik werk af.  Tijdens deze workshop leert u schilderen met acrylverf.  

Prijs : 35 euro p.p. : inbegrepen : het materiaal, koffie/thee/sapje/appelcake/glaasje cava(bij afloop) en een mooi schilderij om mee te nemen! 

 

Waar?  Bergstraat 19, te Mettekoven (10 min van Sint-Truiden, 20 min van Hasselt)

Vakantiestage illustreren,  knutselen en bakken

16 tot en met 20 juli 2018, van 9.30 tot 13 uur

 

5 dagen lang schilderen, bakken en illustreren!  Elke ochtend maken we mooie kunstwerkjes. Aureline werkt met echte mooie materialen zodat de kinderen echt trots kunnen zijn op hun werk.  Aan het einde van de stage hebben ze mooie en gevarieerde spulletjes voor in de kamer.  Kaarsen maken, schilderen, collages, met kraaltjes pimpen, ... veel te doen.  Fijn voor kinderen die echt heel graag schilderen en knutselen, en graag in een kleinere groep vertoeven. Aureline zorgt voor een leuke sfeer en mooie afwerkingen. 

We bakken zelf onze cake, of maken fruitsla.

Prijs : 95 euro voor de volledige week van 5 voormiddagen.  Eventueel per losse dagen te reserveren (20 euro/dag).  Alle materiaal inbegrepen, incl. prachtige kunstwerkjes, sapjes, fruit en/of wat ze hebben gebakken.   Aan het einde van de week hebben ze ook echt wel wat om te hangen in de kamer. 

Spelenderwijs frans spreken?  Dit kan! Bij interesse zal ik op ludieke wijze franse woordjes en spelletjes integreren!  (Mijn moedertaal is frans en ik vind het fijn om een beetje frans mee te geven op een leuke manier)

MAX.  8-10 kinderen, zodat het een warm en gezellig groepje blijft. 

Leeftijd : tussen 4/5 jaar en 10/12 jaar.  Maar ik vraag mama en papa altijd eerst of het echt iets voor hun kind is.

Waar?  Bergstraat 19 te Mettekoven

(makkelijk parkeren, tussen Sint-Truiden, Borgloon en Heers).

Meer info over wat we allemaal gaan doen?  Graag een mailtje zodat ik het programma kan doorgeven.


Verjaardagsfeestjes en schilderworkshops voor groot en klein

Originele verjaardagsfeestjes schilderen
De leukste kinderatelierfeestjes en kinderstages

 Vanaf april 2018 kan je in mijn atelier terecht voor verjaardagsfeestjes, workshops voor volwassenen, vrijgezellenfeestjes en teambuilding.

Het accent ligt op samen schilderen, maar we knutselen ook

rond thema's en trekken de natuur in voor inspiratie! 

Fijn om te combineren met een prachtige natuurwandeling

of een ritje op de vespa, of een drankje/hapje in het Martenshof of in de bloesemlounges.

Kijk in mijn webshop of in de agenda hier onder ... of mail me voor meer info.

 

 

Wat kan je bij mij doen?

- Workshops volwassenen : samen een schilderij maken en andere creatieve workshops. 

- Vrijgezellenfeestjes :  Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes of teambuildingactiviteiten in een bijzondere omgeving.

- Kinderatelierfeestjes : de leukste verjaardagsfeestjes thuis of in het atelier!  (ook communie of lentefeest, Sweet 16 , ..)

- Vakantiestages en kinderworkshops : tijdens de vakanties en op woensdag organiseer ik stages rond schilderen en knutselen, en soms ook in het Frans om de taal te leren kennen op een ongedwongen manier!

Alle info en prijzen op de webshop : www.sweetbyaureline.be

 

 

Het adres vanaf 1 maart 2018: Bergstraat 19, te Mettekoven, Limburg

Het atelier

Eerst was het een droom met een naam, l'Atelier d'Aureline (van mijn twee oudste dochters).

Daarna, sinds 2005, werd het ECHT, maar dan wel op een bureautje in de living, in de slaapkamer, en soms in heel het huis als er stage was.

Maar in 2018, wordt onze droom realiteit en gaan we in het groen zitten, middenin de Vespa-route, met een echt winkelatelieetje.

We zijn volop aan het verbouwen, zodat, wanneer de eerste bloesems in Haspengouw gaan bloeien, we daar, in Mettekoven onze eigen stek zullen hebben. 

Mettekoven, waar ligt dat??? Een beetje verder dan Antwerpen, waar ik nog woon en werk, maar zo ver ook weer niet.  De koffie zal klaar staan, en ook versgebakken appelcake, voor wie eens in het groen wil wandelen, op de vespa of te voet, en een workshop wil doen bij mij, kinderatelierfeestje of een geboortekaartje of wenskaartje wil uitkiezen.  Gelukkig is er ook nog Bpost en Post NL, voor wie het iets te ver vindt! 

En .. hopelijk vinden de Limburgers me snel natuurlijk! :-)

 

Ik kijk ernaar uit jullie binnenkort daar te mogen verwelkomen!

 

http://www.toerisme-sint-truiden.be/wandelroutes-landschapswandelingen-mettekoven.html

 

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven