Samen schilderen, voor groot en klein

Agenda

1ste lessenreeks Frans & Crea op woensdag tss 15.30u en 17u

12/9 26/9 10/10 24/10 7/11

55 euro/5x of 12 euro/les = 1.30 uur

Sprookjesachtige kleifeetjes maken : Workshop vr klein en groot

Zondag 9/12 vanaf 10.30 35 euro/pers.

Workshop schilderij maken

 Een schilderij maken in landelijke stijl of elk zijn eigen thema naar keuze.  Wat gaan we schilderen?  Bloesemtakken met een vogeltje, een heerlijk ogend gebakje of sappige kersen of appelen op een linnen doek, leuke kopjes en theepotten in de kleuren van uw keuken, ...  De schilderijtjes zullen 20x20 cm zijn of 30x30.  Andere maten ook mogelijk na overleg.  Bij inschrijving bespreken we alvast wat u graag zou willen, dan zorg ik voor de juiste doeken.  Aureline helpt waar nodig, zodat u gegarandeerd met een echt mooi schilderij naar huis gaat!  Ook voor beginners! We maken samen het schilderij : ik teken, u schildert, ik werk af.  Tijdens deze workshop leert u schilderen met acrylverf.  

Prijs : 35 euro p.p. : inbegrepen : het materiaal, koffie/thee/sapje/appelcake/glaasje cava(bij afloop) en een mooi schilderij om mee te nemen!  Te boeken onder vrienden, familie, of andere gelegenheden zoals een teambuildingactiviteit of ander feestje.

Teambuilding?  Aureline zit naast Bistro Martenshof dat ook een vergaderzaal bezit, en lekker eten op terras of binnen.  Ook vesparoute voor de deur.

 

Waar?  Bergstraat 19, te Mettekoven (10 min van Sint-Truiden, 20 min van Hasselt)


Verjaardagsfeestjes en schilderworkshops voor groot en klein

Originele verjaardagsfeestjes schilderen
De leukste kinderatelierfeestjes en kinderstages

 Vanaf april 2018 kan je in mijn atelier terecht voor verjaardagsfeestjes, workshops voor volwassenen, vrijgezellenfeestjes en teambuilding.

Het accent ligt op samen schilderen, maar we knutselen ook rond thema's en trekken de natuur in voor inspiratie! 

Fijn om te combineren met een prachtige natuurwandeling of een ritje op de vespa, of een drankje/hapje in het Martenshof of in de bloesemlounges. (bloesemfeesten)

Kijk in mijn webshop of mail me voor meer info.

 

 

Wat kan je bij mij doen?

- Workshops volwassenen : samen een schilderij maken en andere creatieve workshops. 

- Vrijgezellenfeestjes :  Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes of teambuildingactiviteiten in een bijzondere omgeving.

- Kinderatelierfeestjes : de leukste verjaardagsfeestjes thuis of in het atelier!  (ook communie of lentefeest, Sweet 16 , ..)

- Vakantiestages en kinderworkshops : tijdens de vakanties en op woensdag organiseer ik stages rond schilderen en knutselen, en soms ook in het Frans om de taal te leren kennen op een ongedwongen manier!

Alle info en prijzen op de webshop : www.sweetbyaureline.be

 

 ADRES: Bergstraat 19, te Mettekoven, Limburg

Het atelier

 

Eerst was het een droom met een naam, l'Atelier d'Aureline (van mijn twee oudste dochters).

Daarna, sinds 2005, werd het ECHT, maar dan wel op een bureautje in de living, in de slaapkamer, en soms in heel het huis als er stage was.

Maar in 2018, wordt onze droom realiteit en gaan we in het groen zitten, middenin de Vespa-route, met een echt winkelatelieetje.

 

Mettekoven, waar ligt dat???

Een beetje verder dan Antwerpen, waar vele klanten me leerden kennen, maar zo ver ook weer niet.  De koffie zal klaar staan, en ook versgebakken appelcake, voor wie eens in het groen wil wandelen, op de vespa of te voet, en een workshop wil doen bij mij, een verjaardagsfeestje of een geboortekaartje of wenskaartje wil uitkiezen.  Gelukkig is er ook nog Bpost en Post NL, voor wie het iets te ver vindt! 

En .. hopelijk vinden de Limburgers me snel natuurlijk! :-)

 

Ik kijk ernaar uit jullie binnenkort daar te mogen verwelkomen!

 

http://www.toerisme-sint-truiden.be/wandelroutes-landschapswandelingen-mettekoven.html

 

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven