Agenda

Workshop sprookjesachtige kleifeetjes maken

Zondag, 26 november 2017, 10u-13u

workshop voor dames.  Samen maken we unieke kerstfeetjes en tovenaars voor in de kerstboom, of ergens anders in huis. Alle materiaal heb ik ter beschikking en u kan er zoveel maken als mogelijk is.  Je kan per kindje eentje maken, met zijn naam erop.  Een blijvende herinnering!

Inbegrepen : koffie, thee, sapje en huisgemaakte appelcake en na afloop een glaasje cava (met of zonder alcohol)

Prijs : 32 euro

VOLZET

LAATSTE WORKSHOP IN EDEGEM

Workshop schilderij maken in landelijke stijl

Zondag, 8 april, 10u - 13u

Een schilderij maken in landelijke stijl voor in de keuken.  Wat gaan we schilderen?  Bloesemtakken met een vogeltje, een heerlijk ogend gebakje of sappige kersen of appelen op een linnen doek.  De schilderijtjes meten 20x20 cm en zijn leuk als er 2 of 3 geschilderd kunnen worden.  Andere maten ook mogelijk na overleg.  Aureline helpt waar nodig, zodat u gegarandeerd met een echt mooi schilderij naar huis gaat!  Ook voor beginners! We maken samen het schilderij : ik teken, u schildert, ik werk af.  

Prijs : 35 euro p.p. : inbegrepen : het materiaal, koffie/thee/sapje/appelcake/glaasje cava(bij afloop) en een mooi schilderij!

 

Waar?  Bergstraat 19, te Mettekoven

Tweedaagse workshop :  maak je eigen geboortekaartje of ander kaartje

19 en 20 april 2018 (of aparte datum als u met 3 bent)

Al jaren illustreert Aureline geboortekaartjes op maat. In acrylverf, maar ook in aquarel. 

Maar soms willen klanten graag zelf meer aan hun kaartje werken.  Zo is het ook ECHT van hen. 

Hiervoor is deze workshop bedoeld.  Wil u zelf uw eigen geboortekaartje onder professionele begeleiding ontwerpen en schilderen? 

Ik organiseer, voor de eerste keer, een tweedaagse workshop in kleine groep. 

Maximum 5 personen.  Samen ontwerpen we een uniek kaartje.  Eerst bespreken we wat voor u belangrijk is, wat u graag op uw eigen kaartje zou willen.  Iedereen komt aan bod uiteraard, en misschien is het ook fijn om elkaar suggesties te geven! Daarna gaan we schetsen. 

Aureline kan eventueel de tekening voor u op het doek of papier zetten, moest u dit liever hebben.

Daarna wordt er geschilderd en afgewerkt.  Nu heeft u een schilderijtje, maar nog geen kaartje natuurlijk.

Aureline scant na de workshop elk schilderijtje, en kan, op aanvraag, daarna uw illustratie verwerken tot een prachtige lay-out en drukklaar bestand.  Klaar om te drukken.  Vermits ik ervaring heb met de keuze van de drukkers, papier, enveloppen en het drukklaar maken van de laatste gegevens, kan u er zeker van zijn dat uw kaartje perfect gedrukt zal zijn bij de geboorte.

Uiteraard is het aangewezen om ruim op voorhand te werken aan uw kaartje, bijvoorbeeld rond de 5de of 6de maand.  Het kan ook een huwelijkskaart zijn, een communiekaart, ... 

Er is geen voorkennis nodig, maar het is fijn dat u alvast een beetje inspiratie opdoet qua stijl kaartjes u mooi vindt.  Aureline zal meedenken en suggesties geven zodat er begeleid wordt naar een haalbaar schilderijtje! Ik zorg voor voldoende documentatie en illustraties ter voorbeeld.

De workshop duurt 2 volle dagen. Er is koffie, thee en cake voorzien.  Eventueel kan ook voor een lichte lunch gezorgd worden.

Uren : 10.00 tot 16.00

Data : 18 en 19 april 2018, in het atelier te Mettekoven.  Of, indien u met 3 dames bent minimum kan er een aparte datum gezocht worden.

In de workshop is al het materiaal inbegrepen, maar niet het uiteindelijk lay-outen van het kaartje.  Het schilderijtje kan u hangen in de babykamer.  En achteraf besluiten of u het schilderijtje ook gebruikt voor het kaartje.

Prijs : 120 euro voor de 2 dagen, max 5 personen

 

Damesworkshop : uw eigen schilderijtje maken, met professionele begeleiding

Zondag, 22 april, 10u - 13u 

We maken samen een schilderij van 30x30 of een ander formaat als nodig.  Het thema bespreekt u even met mij.  Het kan iets moois zijn voor de keuken, het toilet, de kinderkamer, de klas, ...  Iets dat u inspireert! Ook leuk om bijvoorbeeld te schenken! Ook hier zal ik u bijstaan, zodat u zeker van het resultaat mag zijn, ook als u nog nooit heeft geschilderd.  U komt in contact met het werken met acrylverf en krijgt de basistechnieken mee.

Prijs : 35 euro p.p. : inbegrepen : het materiaal, koffie/thee/sapje/appelcake/glaasje cava(bij afloop) en een mooi schilderij!

Waar?  Bergstraat 19, te Mettekoven

Kinderatelier : Een collageportretje maken voor de kamer

Woensdag, 12 april, 14u -17u

Mijn eerste kinderatelier op woensdag! Een klassieker dat kinderen erg leuk vinden, groot en klein.  We maken een 'poppie' : een collage gecombineerd met schilderen.  Met frutsels en prutsels werken we het meisje of de jongen af.

Prijs : 20 euro per kindje : inbegrepen : het materiaal, sapjes/koekje én een mooi schilderijtje om te hangen.

Leeftijd : tussen 4/5 jaar en 9/10 jaar ongeveer.

Waar?  Bergstraat 19 te Mettekoven.

Vakantiestage voor kids: Illustratietechnieken, schilderen en koken

16 tot 20 juli 2018, 9.00 - 16.00

5 dagen lang schilderen, bakken en illustreren!  We gaan wandelen in de natuur, bij mooi weer picknicken we buiten.  's morgens en 's namiddags maken we mooie kunstwerkjes. Aureline werkt met echte mooie materialen zodat de kinderen echt trots kunnen zijn op hun werk.  Aan het einde van de stage hebben ze mooie en gevarieerde spulletjes voor in de kamer.  Kaarsen maken, schilderen, collages, kraaltjes, ... veel te doen.

Een dag wil ik ook naar een museum gaan. 

We bakken zelf onze cake, of maken fruitsla.

Prijs : 195 euro voor de volledige week.  Eventueel per losse dagen te reserveren (40 euro/dag).  Alle materiaal inbegrepen, incl. prachtige kunstwerkjes, sapjes, fruit en/of wat ze hebben gebakken. 

MAX.  10 kinderen, zodat het een warm en gezellig groepje blijft. 

Leeftijd : tussen 4/5 jaar en 10/12 jaar.  

Waar?  Bergstraat 19 te Mettekoven

(makkelijk parkeren, tussen Sint-Truiden, Borgloon en Heers).

 


Verjaardagsfeestjes en schilderworkshops voor groot en klein

Originele verjaardagsfeestjes schilderen
De leukste kinderatelierfeestjes en kinderstages

 Vanaf april 2018 kan je in mijn atelier terecht voor verjaardagsfeestjes, workshops voor volwassenen, vrijgezellenfeestjes en teambuilding.

Het accent ligt op samen schilderen, maar we knutselen ook

rond thema's en trekken de natuur in voor inspiratie! 

Fijn om te combineren met een prachtige natuurwandeling

of een ritje op de vespa, of een drankje/hapje in het Martenshof of in de bloesemlounges.

Kijk in mijn webshop of in de agenda hier onder ... of mail me voor meer info.

 

 

Wat kan je bij mij doen?

- Workshops volwassenen : samen een schilderij maken en andere creatieve workshops. 

- Vrijgezellenfeestjes :  Creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes of teambuildingactiviteiten in een bijzondere omgeving.

- Kinderatelierfeestjes : de leukste verjaardagsfeestjes thuis of in het atelier!  (ook communie of lentefeest, Sweet 16 , ..)

- Vakantiestages en kinderworkshops : tijdens de vakanties en op woensdag organiseer ik stages rond schilderen en knutselen, en soms ook in het Frans om de taal te leren kennen op een ongedwongen manier!

Alle info en prijzen op de webshop : www.sweetbyaureline.be

 

 

Het adres vanaf 1 april 2018: Bergstraat 19, te Mettekoven, Limburg

Het atelier

Eerst was het een droom met een naam, l'Atelier d'Aureline (van mijn twee oudste dochters).

Daarna, sinds 2005, werd het ECHT, maar dan wel op een bureautje in de living, in de slaapkamer, en soms in heel het huis als er stage was.

Maar in 2018, wordt onze droom realiteit en gaan we in het groen zitten, middenin de Vespa-route, met een echt winkelatelieetje.

We zijn volop aan het verbouwen, zodat, wanneer de eerste bloesems in Haspengouw gaan bloeien, we daar, in Mettekoven onze eigen stek zullen hebben. 

Mettekoven, waar ligt dat??? Een beetje verder dan Antwerpen, waar ik nog woon en werk, maar zo ver ook weer niet.  De koffie zal klaar staan, en ook versgebakken appelcake, voor wie eens in het groen wil wandelen, op de vespa of te voet, en een workshop wil doen bij mij, kinderatelierfeestje of een geboortekaartje of wenskaartje wil uitkiezen.  Gelukkig is er ook nog Bpost en Post NL, voor wie het iets te ver vindt! 

En .. hopelijk vinden de Limburgers me snel natuurlijk! :-)

 

Ik kijk ernaar uit jullie binnenkort daar te mogen verwelkomen!

 

http://www.toerisme-sint-truiden.be/wandelroutes-landschapswandelingen-mettekoven.html

 

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Adolf Queteletlaan 36 2650 Edegem

(opgelet, dit is een prive-adres)

Vanaf 1 april 2018 : nieuw adres : Bergstraat 19, Mettekoven