Samen schilderen

 Een schilderij maken in landelijke stijl of elk zijn eigen thema naar keuze.  Wat gaan we schilderen?  Bloesemtakken met een vogeltje, een heerlijk ogend gebakje of sappige kersen of appelen op een linnen doek, leuke kopjes en theepotten in de kleuren van uw keuken, ...  De schilderijtjes zullen 20x20 cm zijn of 30x30.  Andere maten ook mogelijk na overleg.  Bij inschrijving bespreken we alvast wat u graag zou willen, dan zorg ik voor de juiste doeken.  Aureline helpt waar nodig, zodat u gegarandeerd met een echt mooi schilderij naar huis gaat!  Ook voor beginners! We maken samen het schilderij : ik teken, u schildert, ik werk af.  Tijdens deze workshop leert u schilderen met acrylverf.  

Prijs : 35 euro p.p. : inbegrepen : het materiaal, koffie/thee/sapje/appelcake/glaasje cava(bij afloop) en een mooi schilderij om mee te nemen!  Te boeken onder vrienden, familie, of andere gelegenheden zoals een teambuildingactiviteit of ander feestje.

Teambuilding?  Aureline zit naast Bistro Martenshof dat ook een vergaderzaal bezit, en lekker eten op terras of binnen.  Ook vesparoute voor de deur.

 

Waar?  Bergstraat 19, te Mettekoven (10 min van Sint-Truiden, 20 min van Hasselt)


Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, maar kom regelmatig naar Antwerpen,

bij mijn dochters kunnen eventueel dus ook bestellingen afgeleverd worden.