Het atelier

Gelegen in de Bergstraat, in het schattig dorpje Mettekoven zitten we nu.  Wandelaars kennen het plekje... en ook de sfeerwinkel De Plantage en het Martenshof zijn goed bekend in de streek!  Wij zitten er nu net tussen! Op werkdagen zit ik er meestal te werken aan mijn bestellingen, en dan mag u altijd binnenspringen.  Verder ben ik altijd open op afspraak en ook in het weekend, als het bordje op de stoep staat.  Klanten komen dan bijvoorbeeld om hun geboortekaartje te bespreken, of ze komen een schilderij of presentatie halen.  Voor sommigen is het niet naast de deur, maar daarom is het ook fijn om om er een echt daguitstapje van te maken, en de streek te verkennen.  Natuurlijk help ik jullie hiermee op weg als nodig.

Verjaardagsfeestjes voor kindjes of andere workshops  ... dit kan nu ook in het atelier.  

 

Voor wie van ver komt en langer in Limburg wil blijven beschikken we eventueel over een gastenkamer, ideaal voor een koppel.  Een echte B&B-kamer chez l'habitant.  Meer info en foto's via mail.  Prijs 30 euro/nacht, incl. ontbijt.

 

 

De foto hieronder koester ik !  Ann en Diane zijn mijn aller-allereerste klantjes die ik mocht ontvangen in het kersvers winkelatelieetje!

In de buurt :

www.dejachtbloesem.be : een mooi vakantiehuis om te huren

www.martenshof.be : bistrorestaurant met terras met lekker eten, en vespa-punt

www.vesparoute.com : met de vespa door de mooiste wegen van Haspengouw

De Plantage : een sfeervolle bloemenwinkel , met decoratieartikelen en bijzondere bloemencreaties.

 

https://www.toerismelimburg.be/nl/fruit-van-bloesem-tot-oogst : voor nog meer toerisme info

L'Atelier d'Aureline

Bergstraat 19

3870 Mettekoven

marianne@aureline.be

Openingsuren : 

- Op afspraak en altijd als u me aan het werk ziet in het atelier!  Meestal op werkdagen tussen 10 uur en 15.30 uur of wanneer het bordje 'open' aan de deur hangt. 

Best even mailen of bellen naar marianne@aureline.be 0474 415670

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven