Het atelier

Gelegen in de Bergstraat, in het schattig dorpje Mettekoven zitten we nu.  Wandelaars kennen het plekje... en ook de sfeerwinkel De Plantage en het Martenshof zijn goed bekend in de streek!  Wij zitten er net tussen! Op werkdagen zit ik er meestal te werken aan mijn bestellingen, en dan mag u altijd binnenspringen.  Af en toe wil ik graag open atelierdag houden, en zal er koffie staan.  Verder ben ik altijd open op afspraak.  Klanten komen dan bijvoorbeeld om hun geboortekaartje te bespreken, of ze komen een schilderij of presentatie halen.  Voor sommigen is het niet naast de deur, maar daarom is het ook fijn om om er een echt daguitstapje van te maken, en de streek te verkennen.  Natuurlijk help ik jullie hiermee op weg als nodig.

Verjaardagsfeestjes voor kindjes of andere workshops  ... dit kan nu ook in het atelier.  Na jaren in de living te hebben geschilderd, is het voor mij een wonderlijke ervaring, om eens eindelijk al mijn spulletjes uit te stallen, en jullie te verwelkomen in een echt Aureline-atelieetje!

De foto hieronder koester ik dan ook!  Ann en Diane zijn mijn allereerste klantjes die ik mocht ontvangen in het kersvers winkelatelieetje!

L'Atelier d'Aureline

Bergstraat 19

3870 Mettekoven

marianne@aureline.be

Openingsuren : 

- Op afspraak

- Bij open atelierdagen (dan staat het krijtbord buiten)

- En altijd als u me aan het werk ziet in het atelier

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven