Creatieve verjaardagsfeestjes in het atelier in Limburg

Een kinderatelierfeestje in het atelier in Limburg! Met zelfgebakken cupcakes als vieruurtje

Ik was er enkele jaren mee gestopt wegens 'te druk' en onze verhuis naar Limburg maar graag wil ik in het atelier verjaardagsfeestjes organiseren voor de kinderen.

Wat gaan we maken ?  Poppies! We maken het werkje samen, zo doe ik het steeds.  De kinderen maken het schilderijtje, plakken de haartjes, grabbelen in de versierspulletjes ... en ik werk af.  Ze gaan dus niet echt 'vrij' schilderen maar we werken toe naar een resultaat dat vaak in de living, keuken of kamer mag prijken, alvast voor eventjes toch ! :-)

Later kunnen ook andere ideetjes aan bod komen.

 

Voor wie? 

Het is iets meer bedoeld voor kinderen die houden van knutselen.  We werken in mijn mini-atelieetje dus dit kan bij voorkeur met 8 kinderen max.  Zo kan ik ook iedereen helpen. Laat het weten als het er toch meer zouden zijn.

 

Wat eten en drinken we? 

Ik zorg eventueel ook voor zelfgebakken cupcakes of appelcake naar keuze.  In het seizoen kan je ook kiezen voor aardbeislagroomtaart! Succes verzekerd!  

Hoe lang duurt het feestje?

2,5 uur Daarna kan u met de kinderen ook op het pleintje spelen of een wandeling maken tot de ouders komen.  Zo heb ik tijd om de schilderijen zeker af te werken en zijn ze droog.

 

Leeftijd?  Vanaf 1ste leerjaar, want dan krijg je toch al een klein resultaatje! De kinderen zijn altijd fier om hun kunstwerk mee naar huis te nemen! Vaak mag het een tijdje in de living prijken!   

 

We schilderen in het atelier en eten buiten op het terras (ik maak de tafel feestelijk) of in de keuken bij minder weer en in de herfst/ winter)

 

Wanneer kan het?  Dit kan op zaterdag of zondag.  Best goed op voorhand reserveren.  

Kinderatelierfeestje 8 kids (water + fruitsap, zelfgemaakte cupcakes inbegrepen) = 2.30 uur ongeveer

Feestje in mijn atelier = Bergstraat in Mettekoven.  Er is plek om te parkeren.  Het feestje duurt 2.30 uur ong. , inclusief cadeautjes uitpakken + taart eten.

Terwijl ik de schilderijtjes afwerk kan u met de kinderen een kleine wandeling doen, of op het pleintje spelen.

Opgelet = de kinderen blijven ook onder uw toezicht.  U blijft er dus gezellig bij, om fotootjes te trekken bvb.  :-) 

Ik zorg voor een leuk schilderijtje dat ze mee naar huis kunnen nemen.

€ 200,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven