· 

Emiline wordt 1, dus dat wordt bellenblazen..

Emiline wordt binnen twee maandjes 1 jaar en dit is weer een heerlijk moment om iets leuks te bedenken als traktatie voor de kindjes van de crèche.  Ze heeft het er zo naar haar zin en elke keer staat ze met een grote glimlach op haar gezichtje voor de deur van de crèche, klaar om te gaan spelen waar het zo vertrouwd is.  Zeepbelletjes vind ik nog steeds zo iets eenvoudig en sprookjesachtig waar je niet genoeg van kan krijgen, hoe klein of groot je ook bent.  Dus heb ik al wat gespeeld met hoe ik ze om ter mooiste wil hebben... en binnenkort komt de echte presentatie op de site en vooral, in de crèche.

Maar nog eventjes wachten, ze is nog eventjes 10 maand.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven