Aureline's wereldje

Sinds 2000 maak ik schilderijen voor de kleintjes. 

Feetjes, sprookjes en een vleugje poëzie dwarrelen door de kaartjes, de boekjes en de schilderijen.  Ik ben begonnen met schilderen voor mijn twee oudste dochters, Aurane en Juline (= Aureline!) .  In juni 2013 kwam er een derde dochtertje bij, Emiline.  100% liefde, geluk en inspiratie voor nog meer schilderijtjes!  

Het begon met schilderijen voor de kinderkamer, maar nu schilder ik op maat, voor groot en klein, maar met veel passie. Voornamelijk geboortekaarten en communiekaarten of doopillustraties.  ik hou van echte prinsesjes, bolle rokjes, lief en sprookjesachtig.  

Daarnaast geef ik ook - iets helemaal anders - taaltrainingen in bedrijven Frans en Nederlands.  Tegenwoordig nemen de lessen wel de overhand, maar ik blijf illustreren voor wie mijn stijl mooi vindt .. en me vindt tussen het grote aanbod! :-) 

Ik kijk met enorm veel plezier naar al die intense jaren vol kinderatelierfeestjes, knutselstages (een hele week in de living) en heel veel geboortekaartjes, huwelijkskaartjes en feestschilderijtjes. Vandaag concentreer ik me meer op geboorte en communie, en andere dingen, zoals fietsen, mijn dochters en genieten van Haspengouw en Antwerpen met mijn man Peter.  Heerlijk ook als ik een woordje ontvang van jullie na jullie bestelling. Over de jaren heen kreeg ik veel lieve mails en positieve reacties en daar ben ik blij mee!

Nu maak ik gewoon zelf af en toe schilderijen voor mezelf die u eventueel kan aankopen, in het winkeltje, naast wenskaartjes, sprookjesboeken en het serviesje. U vindt het allemaal onder 'winkeltje'.  Toch maak ik alsnog schilderijen en illustraties voor wie het wenst! 

Momenteel denk ik ook aan mijn volgende droom:  samen met Peter en Emiline een theecafeetje runnen voor de fietsers en wandelaars, met winkeltje erbij waar de mensen een kaartje of boekje kunnen kopen van Aureline.  Dat zal pas binnen enkele jaartjes zijn ... misschien! :-)

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven