Aureline in Frankrijk

Het is altijd leuk als klanten mij een fotootje sturen van het schilderij, opgehangen in de kamer.  Dat wil zeggen dat ze blij zijn en het resultaat willen delen, wat me erg veel plezier doet.  Dit schilderijtje is dan weer speciaal voor mij, want het is mijn allereerste bestelling via Little Market uit Frankrijk.  De mama wilde het echt heel persoonlijk, met hun eigen vogeltjes erop, een rozenkrans waar ze erg van houdt en nog kleine details die het schilderij ook heel uniek maken.  Blij dat ik het mocht maken, en hopelijk het begin van nog meer gelukkige franse klanten!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.