· 

Aureline in Frankrijk

Het is altijd leuk als klanten mij een fotootje sturen van het schilderij, opgehangen in de kamer.  Dat wil zeggen dat ze blij zijn en het resultaat willen delen, wat me erg veel plezier doet.  Dit schilderijtje is dan weer speciaal voor mij, want het is mijn allereerste bestelling via Little Market uit Frankrijk.  De mama wilde het echt heel persoonlijk, met hun eigen vogeltjes erop, een rozenkrans waar ze erg van houdt en nog kleine details die het schilderij ook heel uniek maken.  Blij dat ik het mocht maken, en hopelijk het begin van nog meer gelukkige franse klanten!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sandy (woensdag, 03 september 2014 08:28)

    Dat ziet er zo cosy uit. Die kleine meid zal je niet horen mopperen
    als ze naar bed wordt gestuurd.
    x

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven