My Sweet Little Room.

Ziezo, eindelijk mijn eerste moodboard af.  Ik vind het heerlijk om kleurtjes te kiezen, probleempjes op te lossen, niet te dure oplossingen te bedenken en natuurlijk lieve dingen schilderen zodat baby's kamertje het mooiste kamertje van het land wordt! :-)

Bij het inrichten hoort ook een moodboard, en deze heb ik nu dus net af! Ik denk dat je hier wel de sfeer uit kan halen van het kamertje.  Romantisch, liberty, vogeltjes, ...

Maar het kan ook stoer, met diertjes, ... ik kan niet wachten om samen met toekomstige ouders het kamertje van hun spruitje te mogen bedenken!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.