· 

Mijn lievelingsfoto ...

Het was even geleden dat ik nog even kon schrijven, maar 2 september, een dag na school, twee daagjes na mijn verjaardag, voel ik misschien weer enige rust terugkeren.  Het is toch heel hectisch met iedereen samen en mijn atelieetje, en de geest wil wel eens rust om nieuwe ideetjes te vinden en alles op een rijtje te krijgen.  Al schilderend hoorde ik op TV een coach ( tegenwoordig hebben ze dus coaches die je helpen om het nieuwe schooljaar tegemoet te gaan) zeggen tegen de mama dat ze een foto moesten kiezen en op de frigo plakken, een foto die hen doet denken aan mooie momenten, een vakantiefoto.  Wel, dit is mijn foto.  Hij hangt zelfs in vorm van cadeau (gekregen van Juline) op het magneetbord.  Een bon voor 5x koken, 5x de was, 3x dit, 4x dat ... omdat ik zo van rust hou en een beetje hulp.  De traantjes zaten in mijn ogen.  Dit jaar ben ik enorm verwend geweest door mijn dochters en man.  En als ik het weer even echt niet zie zitten met huishouden en werken als zelfstandige ... dan kijk ik naar deze foto.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven