Frozen à la Aureline

Al vele jaren organiseer ik stages met de kindjes.  Toen ik nog in het appartement in Edegem woonde, werd het hele salon, living en keuken omgetoverd tot een stageplek om te schilderen en te koken of kaarsjes te maken, een hele week lang en de hele dag.. Een keer werd ook het bed omgetoverd tot trampoline! Ik denk dat de kindjes echt een thuisgevoel hadden een week lang in die kleine groep.  Het was toch iets anders.  Op vrijdag als de kindjes weggingen stonden er traantjes in de ogen als ik weer een afscheidsknuffel kreeg.  En elke keer keek ik naar de chaos en zei, nooit meer ... maar het is zo leuk om te doen! Dus doe ik het weer.  Nu wonen we in een iets 'deftiger' huis, met een mooi parket, en dus kan het niet meer een hele volle week, maar wel twee namiddagen.  Dat is ook heel leuk want we concentreren ons om iets mooi te maken waar ze trots op zijn.  Dit jaar lijkt Frozen wel erg in trek zei een klantje me, en dus dacht ik een schilderijtje te maken in de kerst, Aureline à la Frozen.  Maar hoe doe je dat? Ik ben dus goed aan het rondkijken naar Frozen plaatjes, de kleedjes, de personnages en wil zo de sfeer vinden, eventueel sneeuw erop.  En bij een klantje ga ik zelfs een Frozen-verjaardagsfeestje doen.  Met heuse Frozen-uitnodigingen.  Foto's komen met plezier later!  Ik kijk ernaar uit. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven