Septemberboost ... of blues

Het is weer een tijdje geleden dat ik aan het bloggen was.  Maar het bekruipt me weer.  Tegenwoordig is er zoveel communicatie mogelijk op alle manieren, facebook, instagram, blog, telefoon, mail, ... en soms wil ik gewoon eens schrijven. Een mooie foto, en een tekst. Zoals nu, september.  Juline gaat naar het 6de humaniora. En om te grappen wil ze nu eens extra kitcherig kaftpapier. Ze heeft er met eendjes. Knalgeel, vrolijk.. niet chic of trendy. Ach, het is ook de allerlaatste keer dat ze boeken gaat kaften. Zij dan. Binnen enkele jaren begin ik terug met Emiline en zal ze met heel veel zorg haar jaarlijks kaftpapier kiezen. Roos waarschijnlijk, dan zeer zeker geen roos, dan paardjes misschien, en in de humaniora misschien weer effen papier met daarop tijdschrifteniconen waar ze naar zal opkijken. En het brengt me weer naar vroeger. De tijd dat ik alleen was met Aurane en Juline. Op zich een heerlijke tijd, helemaal op mijn meisjes gericht... en met tijd.  En daarme het stilaan groeien van mijn passie voor het schilderen. Ik genoot ook toen al zo van de kinderboeken, en vooral de originele boeken die ik koos tijdens die gezellige homeparties met Kristine Cuypers, Books@home. Die daarna mijn boekjes uitgaf. Wat een heerlijke tijd. Veel van haar boeken heb ik nog, en begin ik nu voor te lezen aan Emiline. Eentje hiervan is Toet en Snuitje, van Holly Hobbie! Jaja, zij schilderde ook nog andere dingen. Een prachtig inspirerend boek is het, met zo veel detail en vrolijke tekeningen.  En het geeft me dan weer moed en zin om aan mijn eigen project te werken. En verder te dromen naar de winter die komen gaat. Wandelen met Peter in het gezellige Friesland, of met Emiline en haar zussen kijken naar de speelgoedcatalogi van de Sint. :-).  Want mooie herinneringen blijven komen.

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.