Septemberboost ... of blues

Het is weer een tijdje geleden dat ik aan het bloggen was.  Maar het bekruipt me weer.  Tegenwoordig is er zoveel communicatie mogelijk op alle manieren, facebook, instagram, blog, telefoon, mail, ... en soms wil ik gewoon eens schrijven. Een mooie foto, en een tekst. Zoals nu, september.  Juline gaat naar het 6de humaniora. En om te grappen wil ze nu eens extra kitcherig kaftpapier. Ze heeft er met eendjes. Knalgeel, vrolijk.. niet chic of trendy. Ach, het is ook de allerlaatste keer dat ze boeken gaat kaften. Zij dan. Binnen enkele jaren begin ik terug met Emiline en zal ze met heel veel zorg haar jaarlijks kaftpapier kiezen. Roos waarschijnlijk, dan zeer zeker geen roos, dan paardjes misschien, en in de humaniora misschien weer effen papier met daarop tijdschrifteniconen waar ze naar zal opkijken. En het brengt me weer naar vroeger. De tijd dat ik alleen was met Aurane en Juline. Op zich een heerlijke tijd, helemaal op mijn meisjes gericht... en met tijd.  En daarme het stilaan groeien van mijn passie voor het schilderen. Ik genoot ook toen al zo van de kinderboeken, en vooral de originele boeken die ik koos tijdens die gezellige homeparties met Kristine Cuypers, Books@home. Die daarna mijn boekjes uitgaf. Wat een heerlijke tijd. Veel van haar boeken heb ik nog, en begin ik nu voor te lezen aan Emiline. Eentje hiervan is Toet en Snuitje, van Holly Hobbie! Jaja, zij schilderde ook nog andere dingen. Een prachtig inspirerend boek is het, met zo veel detail en vrolijke tekeningen.  En het geeft me dan weer moed en zin om aan mijn eigen project te werken. En verder te dromen naar de winter die komen gaat. Wandelen met Peter in het gezellige Friesland, of met Emiline en haar zussen kijken naar de speelgoedcatalogi van de Sint. :-).  Want mooie herinneringen blijven komen.

Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Callie Hon (woensdag, 01 februari 2017 18:29)


  Thanks to my father who informed me on the topic of this webpage, this web site is in fact amazing.

 • #2

  Myrtle Weldy (vrijdag, 03 februari 2017 01:19)


  Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 • #3

  Cyndy Maly (vrijdag, 03 februari 2017 23:20)


  I do not even understand how I ended up here, however I believed this submit used to be great. I don't recognize who you are however certainly you're going to a well-known blogger if you aren't already. Cheers!

 • #4

  Kelle Kellems (zondag, 05 februari 2017 11:10)


  I like it when individuals come together and share ideas. Great site, continue the good work!

 • #5

  Eli Maurin (zondag, 05 februari 2017 18:10)


  Incredible points. Outstanding arguments. Keep up the great effort.

 • #6

  Clint Isaac (dinsdag, 07 februari 2017 00:42)


  What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist different users like its aided me. Good job.

 • #7

  Chae Baird (woensdag, 08 februari 2017 13:35)


  Hey! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 • #8

  Chae Baird (woensdag, 08 februari 2017 17:18)


  This website certainly has all the information and facts I wanted concerning this subject and didn't know who to ask.

 • #9

  Lilly Sterling (donderdag, 09 februari 2017 15:26)


  Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am having troubles with your RSS. I don't understand the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else having the same RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 • #10

  Pamula Casado (donderdag, 09 februari 2017 18:51)


  always i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading here.

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven