Verjaardagsfeestjes

Mijn jaarlijkse herfststage is weer voorbij en wat was het weer fijn! Samen met de kinderen hebben we een collagemeisje gemaakt, en een collageprinsje voor de jongens.  Ik probeer regelmatig iets nieuws te proberen, dat ik daarna ook gebruik voor mijn creatieve verjaardagsfeestjes.  Klein of groot, meisje of jongen, iedereen vind het elke keer fijn om te schilderen.  Zo fijn om te zien hoe ze er iets moois van maken.  De meisjes zijn een beetje meer sociaal.  Ze maken graag wat hetzelfde, kijken naar elkaars werkje, commentariëren en stellen elkaar gerust! 'Ooh, dat is prachtig!' .  En de jongens, die zijn doelgericht! Ze kijken gefocust naar hun eigen schilderij, en schilderen er geweldige avonturen op.  En zo is elk schilderij weer een echt persoonlijk kunstwerkje geworden.  Het leukste deel voor mij is dan het afwerken.  Met gouden letters komt hun naam erop, en wat zijn ze blij achteraf met het resultaat! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven