Winkel-atelier in Haspengouw

Het gaat echt gebeuren!

Na veel zoeken en dromen hebben we een huis gekocht in Haspengouw en verhuizen we van het bruisende Antwerpen naar het groene Haspengouw.  En wel in het meest idyllisch deeltje van Haspengouw en in een straatje met deze mooie winkel waar we al enkele keertjes met een fijn gevoel wandelden, samen met kleine Emiline.  We moeten af en toe nog eens in elkaars arm knijpen.  

En binnen een klein jaartje rond deze tijd hoop ik jullie te mogen verwelkomen in een heus winkelatelieetje, dicht bij Sint-Truiden, maar middenin de fruitboomgaarden en de Vesparoutes!  (tip voor vrijgezellenfeestjes voor bruidjes van volgend jaar!).  Happy!  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven