Sofie Strekenmie

Ziezo, mijn tweede schilderijtje is bijna klaar en ik voel een heerlijk enthousiasme kriebelen bij het maken van dit schilderijtje.

Sofie Strekenmie komt er echt! Ik heb een hele fijne dame ontmoet die me coacht en mijn teksten verbetert.  Wat is het fijn om te kunnen praten over wat er in je hart omgaat, met iemand die even enthousiast is en meedenkt.  De dame in kwestie zal zich wel herkennen.

Tiny kijkt over mijn schouder mee, zoekend naar inspiratie, en naar wat ik mooi vindt. 

Het zal nog even duren voor het boek echt klaar is, en we zullen knopen moeten doorhakken ivm de tekst.  Een tekst van 200 jaar geleden ... trouw blijven aan de sfeer, maar toch schrijven voor de kinderen van nu.

Dit boek wordt een beetje een cadeau aan het kleine meisje in mij, en hopelijk kan ik de kleine meisjes en hun mama's van vandaag ook raken, met dit boek.  Recht uit het hart.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven