Verjaardagsfeestjes

Met het atelier kunnen nu ook creatieve verjaardagsfeestjes bij mij thuis georganiseerd worden! Vroeger was het in de living, in de keuken... altijd wat gebrekkig qua infrastructuur, maar zo leuk om te geven! Nu kan het in een echt atelieetje.  Ok, het is niet groot, maar wel gezellig! 

De kinderen maken een schilderijtje, of een nachtlampje of een collagepopje, een moodbord zelfs...  We doen het samen : ik teken, de kinderen schilderen, ik werk af.

Ik serveer hierbij huisgemaakte appelcake, en natuurlijk mogen mama, papa, ... erbij blijven en foto's trekken, of mij meehelpen schilderen zelfs.

Leuk om te doen voor kinderen uit Borgloon, Sint-Truiden, Heers, ... 

Meer info op de site of veel foto's te bekijken op facebook!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven