· 

Een persoonlijke illustratie voor kleine ondernemingen

Kledingzaak te Sint-Truiden : L' Histoire de Roo

Het is al eventjes geleden want de zaak bestaat al 5 jaar, en is een begrip in Sint-Truiden geworden.  Carine De Roo kwam met haar dochter vertellen over het nieuw avontuur dat ze wilde starten. Een kledingwinkel waar vrouwen zich thuisvoelen, meer bepaald moeders en dochters.  Het mocht een dame zijn, maar graag niet te kinderachtig.  Een elegante shoppende dame.  Het lijkt wel Carine te zijn, met haar donker kapsel.  Carine heeft daarna een logo van gemaakt, en gebruikt haar dametje op alle marketingmateriaal.  Ze doet dit zelf en met veel smaak.  Flyers, tassen, logo's met aankondigingen op Facebook, ... elke keer een beetje anders, maar telkens met haar dametje.  Trots ben ik hierop! En blij dat het winkeltje heel goed draait!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven