Franse lesjes voor kinderen tijdens het schooljaar

Vanaf 16 september start ik een nieuwe uitdaging!  Op zich niet helemaal nieuw voor mij.. maar toch.  Ik plan een cursus voor kleine kinderen, 1 uur Franse les per week.  Natuurlijk moet het spelenderwijs en vrolijk aan toe gaan, maar ik wil echt dat ze ook iets leren .. en onthouden!  Elke week bereid ik dan ook een echt lesje voor.  Die de kinderen mee naar huis mogen nemen.  Fijn als ze 's avonds voor het slapen nog eens het lesje doornemen met mama en papa.  dat doe ik vaak met Emiline met haar werkjes uit school en dit is voor ons altijd een bevoorrecht momentje.  De kinderen mogen ook een Frans kinderboekje meenemen om thuis te lezen.  De lessen zijn voor kinderen uit de derde kleuterklas, tot ongeveer 8-9 jaar max.  Ik geef even mee dat ik volledig tweetalig werd opgevoed .. en sinds enkele jaren ook Franse les geef in bedrijven.  Mijn cursisten hebben echt nood aan conversereren.  de grammatica, dat gaat meestal nog maar dat praten he! Dit wil ik nu ook spelenderwijs meegeven aan onze kleine kinderen, zodat ze zich al een beetje meer vertrouwd voelen met deze mooie Franse taal! 

Wanneer : we starten met een reeks van 11 lesjes in het najaar, op maandag, van 16.30 tot 17.30.  Nog enkele plekjes vrij.

Bergstraat 19 - 3870 Mettekoven (tussen Sint-Truiden, Borgloon en Tongeren)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven