· 

Communiekaartjes 2020

Het was een moeilijk jaar ... met teleurstellingen en verdriet ... De grote dag van de kinderen werd in mineur gevierd.. maar dit is niets vergeleken met zij die Corona van heel dichtbij moeten meemaken.  Maar er werd toch gevierd, gefeest en gelachen.  Ook ons Emiline heeft haar eerste communie gedaan, en in de kerk was zelfs de Heilige Maria solidair want ook zij droeg een masker.  Daarna vierden we in intieme kring.  Het ging nog net!  En eigenlijk was dit heel fijn.  Dit jaar mocht ik 14 communiekaartjes maken! Allemaal handgeschilderd en persoonlijk.  Sommigen met een passende bedankjes erbij. Ze zijn nog niet allemaal te zien, want er zijn nog wat communies die moeten aankomen.  Ik duim alvast dat het lukt!  Van bloesem naar herfstblaadjes...  dat was het communiejaar 2020.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven