Aureline's blogje!

Pourquoi pas?  Hier ben ik dan met mijn eerste tekstje. Tja, over wie kan het eerst gaan... ons Emiline natuurlijk omdat ze me zoveel inspiratie geeft om haar kamertje te versieren, nog mooier te schilderen voor de babietjes die aan het wachten zijn om op deze wereld te komen en de kindjes die er al eventjes op staan te dansen en voor wie ik iets mag schilderen.  Ik denk aan Maureen en Christina o.a. die nog maar net in België zijn aangekomen bij hun mama en papa.  Iemand die me heel dierbaar is zei me dat wij (ik en Hil) dichtbij het leven staan.  Ik denk dat dit wel waar is.  Dank zij de bestellingen van mijn klanten mag ik elke keer weer een stukje geluk schilderen voor hen. En Emiline op de foto, die is een beetje verbaasd dat dat groot roos ding ook zomaar mee in haar caddy mag! :-)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven