Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken · 20. juni 2021
Een gepersonaliseerd geboortekaartje op maat gemaakt voor Sam. Sam fietst met in haar karretje de gitaar, een grote taart, het verpleegsterhoedje van mama, en natuurlijk haar beertje dat altijd bij haar is. Gedrukt op tintoretto-papier. Handgetekend en geschilderd in frisse, vrolijke lentekleurtjes. Een originele illustratie voor uw mooiste moment.

Geboortekaartjes maken · 17. juni 2021
Een heerlijk fris geboortekaartje op maat, nog even op een echt schilderijtje. Tegenwoordig schilder ik graag op echt gekorreld tekenpapier, dit geeft een sterke uitstraling, maar nu maakte ik weer een echt schilderijtje. Liv staat er al te stoeien met haar hondje. Het is dus een gepersonaliseerd geboortekaartje geworden, dubbel, met een mooie lay-out aan de binnenkant. Mama is juffrouw, papa houdt van basketbal ... raad eens waar die details staan?

Geboortekaartjes maken · 14. mei 2020
Wat een mooie doopsuikerpresentatie maakten de ouders van Emile! Ik maakte het schilderij en het kaartje, en papa en mama maakten een heel moderne en natuurlijke uitvoering voor de doopsuiker. Lavendel en andere natuurlijke elementen maken het geheel af en gevarieerd.

Geboortekaartjes maken · 25. april 2020
Een prachtig kaartje, vind ik toch, op een heel mooi dik papier. Papa en mama hadden een specifiek idee over de ilustratie.. dan hou ik altijd even mijn hart vast ... heb ik het goed begrepen ... is dit wat ze in hun hoofd hebben ... maar het is gelukt! Ze wilden een sobere illustratie, modern.. grote broer met klein babybroertje dat uit het wiegje piept met handjes en voetjes. Vrij monochrome kleuren, blauw, groen, bruin .. Ook het lettertype kozen ze mee. Ik vind het erg mooi zo! Welkom Emile!

De mooiste geboortekaartjes komen uit het hart
Geboortekaartjes maken · 07. augustus 2019
De mooiste geboortekaartjes zijn uniek, en komen uit het hart. Bij mij, Aureline, begint het met het verhaal van de ouders, de broertjes, de zusjes, het seizoen waar babietje de wereld gaat zien, ... Ik vind het fijn om de ouders te mogen verwelkomen in mijn atelier, of naar hen te komen, in de mate van het mogelijke. Mijn kaartjes zijn sprookjesachtig, gedetailleerd maar dicht bij de poëtische kinderwereld. Ik luister naar hun verhaal, voel hun stijl aan, probeer uit hun verhaal punten te...

Geboortekaartjes maken · 31. juli 2019
Vers van het penseel .. 2 nieuwe collectiekaartjes voor een broertje dat een broertje krijgt, of een zusje dat een zusje krijgt! Samen de wereld verkennen, samen pret beleven, wat is er mooier? Het zijn 2 collectiekaartjes, dus die kunnen zo besteld worden, maar er kan ook iets veranderd worden, of iets extra bij geschilderd worden!

Handgeschilderde en unieke geboortekaartjes
Geboortekaartjes maken · 14. juni 2019
Enkele van mijn laatste geschilderde kaartjes .. en 1 brievenhouder voor Kaat. Sommige van deze kaartjes werden op maat geschilderd, anderen zijn geschilderd als collectiekaartje en kan u zo bestellen .. of met toch een kleine wijziging.

Geboortekaartjes maken · 10. juni 2019
Dit jongetje reist zijn leven tegemoet! Samen met zijn liefste knuffeltje zweeft hij door de lucht met 3 grote ballonnen. Het kaartje heeft trendy petrolblauwe tinten, samen met beige - camel kleuren. Eenvoudig maar heel stijlvol. Natuurlijk schilderde ik het met de hand. Op de echte illustratie staan ook nog wat wolkjes en vogeltjes. Het kaartje is gelay-out met moderne stipjes maar het kan ook anders. Dit is één van mijn nieuwe collectiekaartjes! Gedrukt op mooi conquerorpapier.

Geboortekaartjes maken · 21. mei 2019
Wat is het heerlijk om een kaartje op maat te kunnen schilderen. Ik luister naar wat bij de mensen past,wat ze uniek maken, en soms gaat het snel, soms is het even zoeken ... tot er plots iets tevoorschijn komt waarvan we denken ... dat is het! Hieronder enkele persoonlijke kaartjes met bijpassende doopsuiker die ik maakte in 2018 Geboortekaart in opdracht Papeterie Leysen : maantje Dit kaartje is het derde uit de rij. 3 zusjes! Ik ontwierp telkens het schilderijtje voor het kaartje, maar...

Geboortekaartjes maken · 11. september 2017
Een beetje inspiratie voor uw kaartje ... Zielsgelukkig zijn wij met de geboorte van onze zoon en ons broertje (Arthur) Dolgelukkig en blij zijn wij met de geboorte van ons dochtertje. (Isabella) Ontvangen in vertrouwen Teken van hoop Geboren uit Liefde (Aäron) Winteruur, knisperend vuur, Warme wangen, sneeuwballen vangen Winterwonder, zo bijzonder. (Niels) Wil je ons meisje thuis zien? Bel dan even, anders slaapt ze misschien. (voor de praktische kant) Het begin van een nieuw leven, Zo...

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven