· 

Op zoek naar een mooie schrijfdoos ...

 

Zoals een kindje in een speelgoedwinkel heb ik mijn hartje opgehaald in een Waals houtbedrijf, op zoek naar allerlei mooie dingen om te beschilderen, en meer bepaald een schrijfdoos die besteld werd maar die kon ik enkel nog daar vinden.  Toch wel 2 uurtjes rijden, maar manlief was helemaal blij en gelukkig om er een leuk uitje van te maken.  En dus stonden we daar temidden van houten poppebedjes, dienbladen, dozen, tandendoosjes, schrijfdozen, speelgoed,  ... allemaal handgemaakt en klaar om mee te nemen. Het mooiste vonden we de speelgoedkoffer.  Die wordt binnen enkele jaartjes vast en zeker al beschilderd voor Emiline, maar in haar mini-kamertje past het nu nog echt niet.

Daarna hebben we heerlijk gewandeld aan de Semois, en met Emiline gewoon in het gras gelegen, in het water gezocht naar dikkopjes en gewoon, genoten van het mooie landschap.  Dat is nu eens wat ik noem een heerlijk werkuitstapje.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  chantal (woensdag, 21 mei 2014 13:35)

  Dank u wel ...fijn dat jullie ervan genoten hebben.
  Emiline vind de koffer ook mooi zo te zien , schattig!

 • #2

  Belkis Dudek (woensdag, 01 februari 2017 20:57)


  I am not certain the place you are getting your info, but great topic. I needs to spend a while learning more or working out more. Thank you for fantastic info I was searching for this info for my mission.

 • #3

  Zenobia Mullins (zondag, 05 februari 2017 06:04)


  I really love your blog.. Pleasant colors & theme. Did you create this web site yourself? Please reply back as I'm hoping to create my very own site and want to find out where you got this from or just what the theme is named. Thank you!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven