Op zoek naar een mooie schrijfdoos ...

Zoals een kindje in een speelgoedwinkel heb ik mijn hartje opgehaald in een Waals houtbedrijf, op zoek naar allerlei mooie dingen om te beschilderen, en meer bepaald een schrijfdoos die besteld werd maar die kon ik enkel nog daar vinden.  Toch wel 2 uurtjes rijden, maar manlief was helemaal blij en gelukkig om er een leuk uitje van te maken.  En dus stonden we daar temidden van houten poppebedjes, dienbladen, dozen, tandendoosjes, schrijfdozen, speelgoed,  ... allemaal handgemaakt en klaar om mee te nemen. Het mooiste vonden we de speelgoedkoffer.  Die wordt binnen enkele jaartjes vast en zeker al beschilderd voor Emiline, maar in haar mini-kamertje past het nu nog echt niet.

Daarna hebben we heerlijk gewandeld aan de Semois, en met Emiline gewoon in het gras gelegen, in het water gezocht naar dikkopjes en gewoon, genoten van het mooie landschap.  Dat is nu eens wat ik noem een heerlijk werkuitstapje.

 

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.