Angelica Country and Home

Een prachtige catalogus gemaakt door Angelica, voor de winkels in Italië.  Warm en cosy, vol dromen en mooie prenten.  Af en toe een receptje, een lief woordje, weliswaar allemaal in het Italiaans.  En hierin sta ik ook met mijn spulletjes.  Ik hoop dat de Italianen het mooi vinden.  Ik vind de cover van het boek alleszins prachtig met dat lief meisje.

Bij mij te koop : het melanineservies in roos of blauw en het valiesje.  Ook kleine glazen potjes voor suikerboontjes of haarspeldjes en de kleine albums. Ik ben er trots op! :-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

GEBOORTEKAARTJES - COMMUNIEKAARTJES - SPROOKJESBOEKEN - ILLUSTRATIES

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.