Elke keer een stukje inleven in een mensenleven ...

Dit schilderij heb ik mogen maken voor een verliefd koppeltje dat gaat trouwen.  Hun dochtertje krijgt natuurlijk een centrale rol en mag het allemaal meemaken.  Het is heerlijk om elke keer weer en stukje verhaal te horen van mensen die iets bijzonders in hun leven gaan beleven.  Een geboorte, een doop, een huwelijk, ... en ik mag er een stukje van schilderen.  Dit schilderijtje vind ik bijzonder geslaagd wegens de kleuren die eens anders mochten zijn.  Het koppeltje gaat in Toscanië trouwen! Wat heerlijk toch.  Het mocht dus echt een Toscaans landschap worden, met natuurlijk het gezinnetje op de voorgrond.  Ze zijn op weg, met een lekker flesje wijn en brood, klaar om te gaan picknicken op een mooi plekje.  Het mooie vrije leven ... :-)

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Adolf Queteletlaan 36 2650 Edegem

(opgelet, dit is een prive-adres)

Vanaf 1 april 2018 : nieuw adres : Bergstraat 19, Mettekoven