DIY sneeuwbol

Zo wat het leukste aan mijn 'werk' is het bedenken van nieuwe mooie dingen voor bvb de kinderateliers.  En nu dus de sneeuwbol.  Het blijft magisch, wonderlijk en mooi.  Ik wilde het wel niet van een confituurpot maken, maar met een glas dat echt mooi van vorm is.  En als je denkt dat je de oplossing hebt gevonden, komt het volgend probleempje om de hoek.  Samen met manlief 2 dagen lang getracht om het mannetje op het plastic te laten plakken.  En eindelijk blijft mijn kerstmannetje nu plakken, ondersteboven.. ik durf het nog niet om te keren. Maar het ziet er veelbelovend uit.  

Nu het leukste deel : afwerken!

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Adolf Queteletlaan 36 2650 Edegem

(opgelet, dit is een prive-adres)

Vanaf 1 april 2018 : nieuw adres : Bergstraat 19, Mettekoven