DIY Adventskalender

Een grote plateau met rechtopstaande boorden heb ik gisteren bij de Blokker gekocht (7 euro).  De achterkant van de plateau heb ik met behangpapier beplakt, en met hetzelfde behang sterretjes geponst, met een grote pons. Sterretjes dubbel geplakt, voor de stevigheid. Gaatje erin, en mee aan het zakje. Met punaises heb ik touw opgespannen (in het midden van de kader).  24 organzazakjes gekocht, waaronder één gouden en de draadjes eruit gehaald.  Volgend jaar vervang ik de punaises door oogjes, dat is steviger en veiliger!  Snoepjes erin, en met keukendraad ook vastgestrikt.  

Uit de Zeeman (dank je Juline) een mooie koperdraad met ledlichtjes gevonden, 3 euro.  Die zet ik in een vierkant rond de kader.  Ik heb dan wel zelf een hartje geschilderd, die ik met superlijm vast heb geplakt aan de bovenkant van de kader.  Zo'n hartje kan ik natuurlijk makkelijk op bestelling schilderen (12 euro). :-) Verder lichtje achter het hartje vastgemaakt.  En dan lichtjes aan! 

Natuurlijk kan u zelf behang, lint, accessoires kiezen.  Oh ja! Bij de Action heb ik leuke kerstbelletjes gevonden, en die hangen er nu ook op. Op bestelling kan ik hem voor u maken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven