Wintermarkt Edegem 17 en 18 december

Heel geïnspireerd!  Ik wil graag nieuwe dingen voorstellen voor de markt in Edegem.  Dus heb ik de kleine voorraad houten spulletjes die ik nog heb beschilderd en dit zal ik voorstellen op het marktje.  Helaas maar erg beperkte voorraad.  1 juwelendoosje waar een ballerinaatje op komt, 3 speldendoosjes, kerstornamentjes, 2 lampen die echt heeeel mooi gaan zijn en ook nog 3 pennendozen, ook voor jongetjes. 

Daarnaast ben ik ook mijn wenskaarten aan het drukken, en natuurlijk zal ik ook mijn boekjes verkopen.

Alles wordt gepersonaliseerd, dus de naam van het kindje komt op het schilderij, of in het boekje! 

Wil je alsnog een juwelendoosje of iets anders bestellen voor kerst?  Dit kan nog maar dan moet ik even een voorraadje terug opslaan.  Voor mij zal het heel fijn zijn om eens al mijn artikelen samen te zien, want alles is altijd op bestelling, en dus snel de deur uit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven