Mijn vernieuwde website

Mijn allereerste website.. zo eenvoudig, en zelf geknutseld.   En soms vraag ik me af of hij niet beter was. 

Duidelijk, overzichtelijk en zonder poespas maar dan ook helemaal niet bestand tegen de huidige I pads en smartphones en andere SEO-vereisten.   En toch staat hij nog steeds op het web, onverwoestbaar zoals een oldtimer. :-)  En staan de foto's van deze site nog steeds op google, weliswaar met een lelijke ondertiteling à la skynet.users.

 

Na veel gezoek heb ik nu eindelijk mijn algemene site vernieuwd en vereenvoudigd om dubbel gebruik te vermijden met de webshop. 

En hij heet nu terug, heel eenvoudig, www.aureline.be.

Back to basics.  :-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven