Vrijgezellen workshop voor Talitha

Wat was ze blij Talitha! En een tikkeltje ontroerd, samen met Maureen die haar feest had georganiseerd.  Ik ook een traantje moeten wegpinken, want het is zo fijn als de mensen zo blij zijn.  Het is toch wat, kiezen wat uw beste vriendin, zus, nicht, ... zo graag zou willen doen tijdens haar vrijgezellenfeestje! Talitha is erg creatief zelf en al lang droomde ze van een mooi en persoonlijk schilderij boven de eetkamertafel.  Dat wist Maureen niet, maar het was een schot in de roos! 

Ik kreeg een fijne mail op voorhand van Maureen met info over Talitha en haar bruidegom.  Ze zeilen heel graag, en Talitha houdt van zachte romantische kleuren, en ze hebben twee prachtkindjes. Met dit in gedachten maakte ik eerst de schets op het doek.  En dat vond ze meteen zo mooi.  Ouf!  En dan schilderen maar! Iedereen heeft iets gedaan, en Talitha was helemaal weg van het bloemenkleedje dat ze voor haar dochtertje aan het schilderen was.  De vlagjes met de landen die voor hen telden zijn een mooie eye-catcher geworden.

De meiden hebben ondertussen ook fijn kunnen babbelen, natuurlijk met een glaasje cava erbij.  Dit is het resultaat tot hier.  Want nu ligt het doek even bij mij nog, om het helemaal af te werken en mooi in te pakken.

Het wordt dus nog een hele verassing wanneer het overhandigd gaat worden op het huwelijk! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven