Lieve reacties en mooie foto's

 Ooit kreeg ik dit vertederend fotootje van een klant. 

Haar dochtertje Leonoor dat haar schilderijtje aait dat ik

voor haar maakte als geboortekaartje. 

Leonoor zal nu wel 8-9-10-11 jaar zijn misschien...

Ik koester deze foto's, en wil er graag nog! Vandaar deze pagina.

Willen jullie mij ook een leuke foto sturen van jullie kleintje

in actie met iets van Aureline?

Stuur het me op per mail, en ik zorg voor een kleine attentie.

Hieronder nog meer van die guitige Aureline-klantjes, groot én klein.

Het maakt niet uit wat u hebt gekocht of besteld, een haarborstel, een boekje, een kaartje ...

Enkele lieve reacties in 2017  :

... de brooddoosjes, die nog steeds elke dag mee naar school gaan (en telkens in de afwasmachine gestopt worden, helemaal nog geen slijtage!).

- Wat een prachtig ontwerp ... We zijn heel blij met onze keuze, echt mooi.

- Mijn dochtertje was superblij!  Ze vond het fantastisch en natuurlijk apetrots!

  De dag erna wou ze de tekening met de eenhoorn al na tekenen :-)

- Heb het pakketje in goede orde ontvangen :) het ziet er echt schitterend uit! Het zal idd nog even duren voordat ik het onze jongste dochter geef, maar heb het tot die    tijd goed opgeborgen. Dank voor de goede zorg en ik houd je website goed in de gaten, want je hebt zulke mooie dingen! Was ook blij verrast toen ik nog niet zo lang    geleden het geboortekaartje van onze achterbuurjongen zag.... Zo herkenbaar en toch zo persoonlijk .

-Bedankt Marianne om het geboortekaartje voor onze dochter te maken! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen. Bedankt voor alle hulp en persoonlijke aanpassingen die we konden maken. Ook de stickers die we hebben laten maken waren erg mooi en maakte onze doopsuiker helemaal af.

-Door de bereidwilligheid van Marianne kon ik toch nog op tijd een uniek kado geven.

Petekind "Sia" was helemaal in de wolken. Ze wou meteen de sprookjesboeken lezen en vergat de andere kadootjes open te maken. Ook het lessenaartje was een schot in de roos. 

Bedankt Marianne voor de super snelle service.

-dankzij 'Aureline' kon ik mijn petekindje Eléonore verwennen met een prachtig, persoonlijk, schattig en met liefde gecreëerd juwelenkistje...nu nog vullen de komende jaren :-)

Doe zo verder en blijf zo'n leuke, mooie, geweldige sprookjesboeken en andere dingen maken.

-Wij zijn erg enthousiast over de creaties van en de samenwerking met Aureline! Marianne heeft voor ons twee prachtige geboortekaartjes (en schilderijtjes) gemaakt waar we heel veel complimentjes over mochten ontvangen. Daarnaast bestelden we nog een resem andere artikelen via de webshop en stuk voor stuk zijn het prachtige werkjes! Een plezier om de bestelling thuis te krijgen en heel erg leuk om ze als cadeautje te geven en anderen op die manier mee te laten genieten van al dat moois! Blikkendoos, brooddoos, haarspeldjes, sprookjesboeken, ... allemaal tip top! Een echte aanrader! Bedankt, Marianne!

-Onze dochters kregen allebei een setje haarspeldjes voor hun nieuwjaar! Ze lopen er helemaal mee te stralen! Na het fan zijn van de prentenboeken, zijn ze nu ook helemaal fan van hun haarspeldjes! Ze voelen zich nu nog meer prinses! Bedankt Aureline!

-Wij zijn heel tevreden van ons geboortekaartje. De weg ernaar toe was ook heel persoonlijk, gemoedelijk, ... Alles kon besproken en veranderd worden. Leuk dat op deze manier de zus, de broer en de baby op komst samen op een kaartje konden. Ook heel correcte informatie gekregen. Een aanrader!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven