Zomerkamp schilderen en bakken met een toetsje frans

Knutselkamp voor kinderen,  regio Sint-Truiden - Borgloon - Heers

13-17 augustus, 9.30-15.30

5 dagen lang schilderen, bakken en illustreren!  Elke dag maken we mooie kunstwerkjes. Aureline werkt met echte mooie materialen zodat de kinderen echt trots kunnen zijn op hun werk.  Aan het einde van de stage hebben ze mooie en gevarieerde spulletjes voor in de kamer.  Kaarsen maken, schilderen, collages, met kraaltjes pimpen, ... veel te doen.  Fijn voor kinderen die echt heel graag schilderen en knutselen, en graag in een kleinere groep vertoeven. Aureline zorgt voor een leuke sfeer en mooie afwerkingen. 

Dit alles met een beetje frans erbij !  Mijn moedertaal is frans en naast mijn creatieve werk geef ik ook franse taalles aan volwassenen.  De kinderen al spelend laten kennismaken met het frans is voor mij een waar plezier en ze vinden het ook fijn om met het frans in contact te komen!

We bakken zelf cake of koekjes, of maken fruitsla.

Prijs : 115 euro voor de volledige week van 5 voormiddagen.  Eventueel per losse dagen te reserveren (25 euro/dag).  Alle materiaal inbegrepen, incl. prachtige kunstwerkjes, sapjes, fruit en/of wat ze hebben gebakken.   Aan het einde van de week hebben ze ook echt wel wat om te hangen in de kamer. 

MAX.  8 kinderen, zodat het een warm en gezellig groepje blijft. 

Leeftijd : tussen 4/5 jaar en 10/12 jaar.  Maar ik vraag mama en papa altijd eerst of knutselen en schilderen ook echt iets voor hun kind is.  

Waar?  Bergstraat 19 te Mettekoven

(makkelijk parkeren, tussen Sint-Truiden, Borgloon en Heers).

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven