· 

Communiekaartjes en communiebedankjes

Blij met de kaartjes die ik dit jaar maakte! Allemaal communiekaartjes, op papier geïllustreerd, maar soms ook op doek.

Het bijzondere aan de kaartjes is dat de kinderen in hun outfit geschilderd worden, en met hun hobbies! Olivia is een fervente turnster, Maxime houdt van voetbal en ging het ferrari museum bezoeken, Renée houdt van paardrijden, net zoals twee andere lieve meisjes. De tweeling Renée en Hélène kregen samen 4 illustraties, helemaal persoonlijk, en konden zo 4 verschillende communieprentjes uitdelen.  Gedrukt op mooi papier, met liefde geschilderd en ontworpen. Uitnodigingen, communieprentjes, menukaartjes en bedankjes, ... alles in een mooi en romantisch geheel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven