Originele wenskaarten en verjaardagsuitnodigingen

Wenskaartjes voor bijzondere gelegenheden.  Deze kaartjes vind je nergens anders dan bij mij, dus wel heel apart.  :-)  Een illustratie met soms een lieve quote.  Mijn favoriet : If you can dream it, you can do it! Deze kaart hangt ook bij mij in het atelier als print. Een groter formaat, ingekaderd met passe-partout.

Je kan immers van uw favoriete afbeelding een grotere print vragen, altijd op het mooie conquerorpapier, zo lijkt het net een echt schilderijtje! Eventueel met een naam, een datum, een quote erop.  Een wenskaart kost 2,5 euro.  De verjaardagsuitnodigingen kosten 1,5 euro per stuk.  Altijd met enveloppen erbij. A6 formaat. 

Wil je de kaartjes bijzonder ingepakt als cadeautje?  Dat kan ! Als u er 10 uitkiest worden ze in een doosje verpakt met strikje en bloempje. (enkel voor de 12X13 kaartjes).  Prijs is 20 euro voor een mooi doosje vol lieve kaartjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven