· 

De mooiste geboortekaartjes komen uit het hart

De mooiste geboortekaartjes zijn uniek, en komen uit het hart.  Bij mij, Aureline, begint het met het verhaal van de ouders, de broertjes, de zusjes, het seizoen waar babietje de wereld gaat zien, ... Ik vind het fijn om de ouders te mogen verwelkomen in mijn atelier, of naar hen te komen, in de mate van het mogelijke.  Mijn kaartjes zijn sprookjesachtig, gedetailleerd maar dicht bij de poëtische kinderwereld.  Ik luister naar hun verhaal, voel hun stijl aan, probeer uit hun verhaal punten te halen die voor hen belangrijk zijn.  En dan starten we met de schets.  Dat vinden ouders wel heel fijn! Als ze weggaan hebben ze een fotootje van de schets die we samen maakten! De eerste stap, heel concreet, naar hun eigen geboortekaartje.

Dat is bijzonder.  Daarna wordt er vrij intens gecommuniceerd en geschilderd.  Ik maak de schets op doek, daarna schilder ik in, en daarna wordt er gelay-out. Bij elke stap krijgen de ouders het werk te zien en kunnen ze laten aanpassen waar nodig.  Het leukste is het uitzoeken van een passend tekstje, een gedichtje, een quote, ..

Op die manier komen we tot een origineel en uniek geboortekaartje.  Recht uit het hart van papa en mama, en uit mijn hart.

Ik werk al vele jaren op die manier, en gelukkig weet men me nog te vinden. Het fijne is dat papa en mama ook zelf intens hebben kunnen meewerken aan hun kaartje. De trends veranderen door de jaren heen, en vandaag vind ik het ook fijn om eenvoudige geboortekaartjes te maken, met een handgeschilderde illustratie in aquarel, op een effen achtergrond.  Meer de scandinavische stijl. 

Door de jaren heen kreeg ik regelmatig fijne reacties.  Die zet ik nu op mijn webshop : www.sweetbyaureline.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven