· 

Doopsuikerpresentatie natuurlijke kleuren

 

Otis is in een heel bijzondere tijd geboren ... het fijne is dat papa en mama alle tijd van de wereld hadden om van hun zoontje te genieten ... want familie en vrienden moesten even op de zijlijn wachten totdat ze kleine Otis mochten komen bewonderen.  Ik heb dus ook even gewacht met het presenteren van deze mooie presentatie die ik maakte.

Een herinneringendoos, met Otis en grote broer spelend op het strand.  En de doos is dan gevuld met het wolkjesdoosje die ik zelf snij, en een transparant doosje waar je de mooie suikerbonenkleurtjes kan zien.

De illustratie is natuurlijk zelf ontworpen en geschilderd en wordt mooi ingekaderd met de ouders meegegeven.

It's really handmade!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven