· 

Kinderfeestjes in het atelier : samen schilderen

Graag wil ik weer feestjes organiseren met kinderen. 

Emiline wordt groter en ze wil zelfs meehelpen! Dus er gaat al weer wat meer!

Ik heb de laatste jaren toch wat last van moodswings, carrièreswings, .. wel verder gaan, stoppen, .. maar toch laat het me nooit echt los en wil ik me toch met enthousiasme in een project vastbijten.  Doen waar ik goed in ben, waar mensen me voor kennen ... de kinderfeestjes bijvoorbeeld.

Ja, het is toch best druk zo'n feestje! Maar het plezier van de kinderen aanschouwen is veel waard en het geeft me het gevoel dat ik iets goed heb gedaan.

Ik zal me voorlopig houden aan een bepaald thema, de collagepopjes, en ook een klein groepje kinderen zodat ik het feestje op mijn best kan verzorgen en de kinderen met een mooi resultaat naar huis gaan.

Liefs! Marianne

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven