Geboortekaartjes op maat

Gepersonaliseerde geboortekaarten met een illustratie op maat volgens uw wensen !

 

Sinds 2005 maak ik geboortekaartjes op maat! Ik illustreer kindjes en eenvoudige dingen van de kindertijd.  Uw huisdiertje, de wieg, de bijzondere boom in de tuin,  .. het kan mee op de illustratie.  Daarna wordt het kaartje gelay-out tot een uniek geboortekaartje.  Gedrukt op prachtig dik papier. 

Bij elke stap krijgt u het voorbeeld te zien zodat u steeds blij bent met het resultaat!

Eventueel kan er nog een extra tekening bij, zwart-wit of kleur voor op de achterkant van het kaartje.

Bij een geboortekaart komt u liefst 3 à 4 maanden op voorhand bij mij terecht. 

U kan me het geboortealbum vragen voor meer inspiratie en me uw wensen doorgeven.

Naast geboortekaartjes maak ik ook gepersonaliseerde schilderijen en illustraties.

De prijzen voor een geboortekaartje of ander kaartje op maat bedragen  240 euro voor een illustratie op maat, ingekaderd + lay-out. Natuurlijk werken we enkel voor het allermooiste resultaat!

Het drukwerk gaat via mijn drukker, maar ik bestel het voor u, met mijn pro-korting. 

 

HOE GA IK TE WERK?

Eerst bespreken we wat jullie graag zouden willen.  Alles wat persoonlijk is is fijn! Jullie huisdieren, de familiewieg, het seizoen van de geboorte, ... Ik geef een idee van wat ik zou maken, en maak er een schets van.  Als die ok is ga ik schilderen.  Jullie geven me zeker mee welke kleuren jullie mooi vinden of zeker niet. Ik mail jullie met het resultaat.  Daarna start ik met de lay-out.  Ook hier kan u aangeven wat u graag wil en zal ik aanpassen tot het goed is. Als de PDF perfect is, wachten we op de geboorte.  Ik pas dan de laatste gegevens aan en stuur alles door naar de drukker.

Bij elke stap krijgen jullie het resultaat te zien voor we naar de volgende stap gaan. 

 

 

Bij Aureline krijg je een kaartje dat echt enkel voor u geschilderd werd.  De illustratie krijgt u cadeau erbij, ingekaderd om in de babykamer te hangen!

Geboortekaart met illustratie op maat

Een origineel 'Aurelinetje' met een illustratie op maat, en op papier.  De illustratie wordt ingekaderd. In de prijs zit ook de lay-out van uw kaartje. Eventuele extra's zoals enveloppen, labels, babyborrelkaartjes, ... zijn ook te bestellen indien gewenst.  Het drukwerk wordt apart berekend, en gaat via mijn drukker.  U geniet van mij pro-korting.

€ 240,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Ontwerp accessoire = stickers, labels, inlegkaart babyborrel, ...

Hier bestelt u het ontwerp van de accessoires.  15 euro voor een sticker of een label.  25 euro voor een babyborrelkaartje.  Het drukken wordt apart besteld maar dit valt zeer goed mee hoor.  Rekenen op 20-25 euro ongeveer voor 100 stickers. Ik bereken de prijs voor u alvorens u bestelt.

€ 15,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven