Geboortekaartjes op maat en doopsuiker

Aureline is gespecialiseerd in het ontwerpen van geboortekaartjes op maat, maar ook originele huwelijkskaarten en communiekaartjes.  Hierbij kan u ook een heel bijzondere doopsuikerpresentatie bespreken. 

U ontvangt ter inspiratie mijn album, zodat u al kan zien wat bij u past.  Bij elke stap kan u laten aanpassen. 

Het begint met het verhaal, dan een ruwe schets, dan de schets op het doek, het schilderen, en uiteindelijk het lay-outen naar een echt kaartje! 

Het bijzondere bij mij is, denk ik, dat we dit ook echt samen ontwerpen.  Op basis van uw wensen, ideetjes, effectieve bijzonderheden schilder ik eerst het schilderijtje, dat de basis wordt van een uniek ontworpen kaartje.  Echte ambacht dus.  :-)  

Het schilderijtje krijgt daarna een mooi plekje bij u thuis. 

Ook de bijpassende doopsuikerpresentatie is uniek.  Meestal is de basis de herinneringendoos, waar ook het schilderij met de hand wordt op geschilderd en gevuld wordt met bijpassende doosjes of andere lieve dingen. 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van mijn realisaties, maar ook op de webshop vindt u foto's, en prijzen.

Wil u mijn album ontvangen?  Graag een mailtje naar marianne@aureline.be  En even melden of het voor een geboortekaartje, een huwelijkskaart of een communiekaartje is ... of een ander verzoek.

 

 

 

Made with love and paint!

 

 

 

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Adolf Queteletlaan 36 2650 Edegem

(opgelet, dit is een prive-adres)

Vanaf 1 april 2018 : nieuw adres : Bergstraat 19, Mettekoven