Geboortekaartjes en doopsuiker

Originele geboortekaartjes

Het begint met de illustratie, en uw verhaal...

Bij Aureline werken we samen met u aan een bijzonder en uniek ontwerp voor uw baby.  U vertelt me wat bij u past, wat u graag wenst, ik kijk samen met u hoe we dit alles in een perfect kaartje kunnen gieten.  Als u tot bij mij komt in het atelier maak ik steevast een schets, meestal wordt het kaartje dan ook echt tastbaar.  Als het iets te ver is, geen probleem, we communiceren veel per mail, en bij elke stap krijgt u het werk te zien : schets - ontwerp - schilderij - lay-out - drukproef

De mooiste afmetingen voor mijn kaartjes zijn = 120x165 passend in een envelop 125x180, andere formaten mogelijk.

Zo krijgt uw baby echt een bijzonder en uniek kaartje.  Ik schilder uw favoriet moment, uw idee, uw droomsfeer op papier.  Op papier is eenvoudiger, strakker, meer 'to the point' wat ook heel verfrissend is!  

U bestelt hier het kaartje : enkel het Aureline-deeltje = het ontwerp, de illustratie, de inkadering. Ook het 'administratieve' zoals de correcte bestelling plaatsen bij mijn drukker (juist papier, juist formaat, juiste aanleverspecificaties) regel ik voor u en zit in de prijs inbegrepen van 230 euro.  

 

 

Het drukwerk wordt apart gefactureerd via de drukker, maar kan door mij besteld worden, met een pro-korting.  De prijzen zijn competitief! Ik maak hiervoor de factuur op. Natuurlijk geef ik u op voorhand de prijzen door van het drukwerk.  Als u echt met een andere drukker wil werken kan dat, maar dan raad ik u zeker aan om een proefdruk te vragen.

Wil u accessoires bestellen?  Dat gaat prima! U betaalt bij mij enkel de ontwerpkost, het drukwerk wordt ook weer via de drukker .

 

Daarnaast werk ik ook aan een kleine collectiekaartjes!

 

U kan het digitaal geboortealbum aanvragen voor meer inspiratie, en kijken op Facebook voor meer voorbeelden.

 

De kaartjes : Persoonlijk voor u geschilderd

Doopsuikeraccessoires : labels, stickers, wikkels, ...

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

GEBOORTEKAARTJES - COMMUNIEKAARTJES - SPROOKJESBOEKEN - ILLUSTRATIES

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar kom regelmatig naar ANTWERPEN

bij mijn dochters, waar eventueel ook bestellingen afgehaald kunnen worden.