Geboortekaartje met illustratie

Hippe geboortekaartjes op maat met watercolor

Het begint met de illustratie, en uw verhaal...   Bij Aureline werken we samen met u aan een bijzonder en uniek ontwerp voor uw baby.  U vertelt me wat bij u past, wat u graag wenst, ik kijk samen met u hoe we dit alles in een perfect kaartje kunnen gieten.  Als u tot bij mij komt in het atelier maak ik steevast een schets, meestal wordt het kaartje dan ook echt tastbaar.  Als het iets te ver is, geen probleem, we communiceren veel per mail, en bij elke stap krijgt u het werk te zien : schets - ontwerp - schilderij - lay-out - drukproef

De mooiste afmetingen voor mijn kaartjes zijn = 120x165 passend in een envelop 125x180, andere formaten mogelijk.

Zo krijgt uw baby echt een bijzonder en uniek kaartje.  Ik schilder uw favoriet moment, uw idee, uw droomsfeer op papier.  Op papier is eenvoudiger, strakker, meer 'to the point' wat ook heel verfrissend is!  

U bestelt hier het kaartje : enkel het Aureline-deeltje = het ontwerp, de illustratie, de inkadering. Ook het 'administratieve' zoals de correcte bestelling plaatsen bij mijn drukker (juist papier, juist formaat, juiste aanleverspecificaties) regel ik voor u en zit in de prijs inbegrepen van 230 euro.  

 

 

Het drukwerk wordt apart gefactureerd via de drukker, maar kan door mij besteld worden, met een pro-korting.  De prijzen zijn competitief! Ik maak hiervoor de factuur op. Natuurlijk geef ik u op voorhand de prijzen door van het drukwerk.  Als u echt met een andere drukker wil werken kan dat, maar dan raad ik u zeker aan om een proefdruk te vragen.

Wil u accessoires bestellen?  Dat gaat prima! U betaalt bij mij enkel de ontwerpkost, het drukwerk wordt ook weer via de drukker .

 

Daarnaast werk ik ook aan een kleine collectiekaartjes!

 

U kan het digitaal geboortealbum aanvragen voor meer inspiratie, en kijken op Facebook voor meer voorbeelden.

 

Geboortekaart met illlustratie op maat

U bestelt bij mij het ontwerp, de illustratie, de inkadering en het lay-outen van uw kaartje = 215 euro. 

Het drukwerk betaalt u apart aan mijn drukker, ook de accessoires.  Ik plaats de bestelling voor u, en u geniet van mijn professionele korting bij mijn drukker, alsook de garantie van een perfect en snel resultaat! 

Voorbeeldprijzen drukker :  enkel kaartje 120x165, prachtig dik tintoretto papier = (te bestellen per 10 stuks, vanaf 10 stuks)

10 stuks = 18.95 euro

100 stuks = 85 euro

120 stuks = 98 euro

150 stuks = 117 euro

170 stuks = 130 euro

200 stuks = 150 euro

220 stuks = 162 euro

Andere formaten, meer of minder,  zijn ook mogelijk, vraag me info en ik zoek de prijs even op voor u.

Enveloppen via de drukker te bestellen, via mij, of zelf aan te kopen.

€ 230,00

Enveloppen geribbeld per 50 stuks

Ik kies passende enveloppen voor uw kaartje.  Bij voorkeur gekleurd zodat het mooi contrasteert bij het wit papier van het geboortekaartje.  U mag ook zelf enveloppen aankopen of meebestellen via de drukker maar de mijne passen er wel prachtig bij : geribbelde structuur .  Lichtroos, lichtblauw of beigegrijs

Per 50 stuks te bestellen

€ 15,00

  • Levertijd: 5-8 dagen

De kaartjes : Persoonlijk voor u geschilderd

Doopsuikeraccessoires : labels, stickers, wikkels, ...

Contact:

marianne@aureline.be

0474 415 670

Bergstraat 19, 3870 Mettekoven

GEBOORTEKAARTJES - COMMUNIEKAARTJES - SPROOKJESBOEKEN - ILLUSTRATIES

Ik woon en werk in Mettekoven, te LIMBURG, maar ben ook regelmatig in ANTWERPEN